Az AADS-Worldwide AADS Server szoftvereinek kereskedelmi forgalmazására

Disztribútor:
VE-Matéria Kft, az AADS-Worldwide Ltd. AADS Server szoftvereinek kizárólagos magyarországi disztribútora (cím: 1119 Budapest, Rátz László u. 37. adószám:10321908-2-43, bankszámlaszám: 10103805-16145936-00000009)

Ön, mint Viszonteladó kijelenti, hogy jogosult számítástechnikai termékek kereskedelmi forgalmazására és ezt a cégbírósági végzés másolatával igazolja. Jelen szerződés elfogadása feljogosítja a Viszonteladót az AADS szoftverek forgalmazására.

1. megrendelés, szállítás

Viszonteladó a megrendeléseit (a regisztrált egyedi azonosítója segítségével) a Disztribútor weboldalán (http://www.aads.hu) keresztül adhatja le. A Megrendelés a visszaigazolás (számlaküldés) megérkezéséig módosítható, a folyamatos nyomon követés a megrendelés egyedi azonosítója alapján történik.
Megrendeléshez szükségesek a végfelhasználó egyedi adatai: – kapcsolattartó személy neve, – emailcím, – cégnév (ha van), – postai cím.

A szállítást / teljesítést (a fizetési kötelezettség betartása esetén) a Disztribútor 3 munkanapon belül vállalja. A gyártó CSAK elektronikus licenccel értékesíti termékét, (tehát nincs dobozos, „fizikai adathordozón” levő).
A megvásárolt szoftvert (ideiglenes letöltési linkek, licenc levél, regisztrációs egyedi azonosító, végfelhasználói adatok) emailben kapja meg a Viszonteladó.

2. árlista, aktuális számlázási árak

Viszonteladó az aktuális (javasolt) végfelhasználói árakat a Disztribútor weboldalán (http://www.aads.hu) keresztül érheti el. A számlázás a megrendelés pillanatában érvényes, a megrendelésben jelzett árakon történik, a Viszonteladói kedvezményt is tartalmazó értéken. A Viszonteladó (megállapodás szerinti árkedvezményre jogosult. A Viszonteladó – saját kedvezménye terhére – az ajánlott végfelhasználói ártól eltérhet.

3. licencek kezelése, érvényessége

A mindenkori, eladott licenceket a Disztribútor (és a gyártó) a végfelhasználók regisztrált emailcíméhez kötve, adataival együtt tárolja. A gyártó (AADS-Wordwide) weboldalán, illetve a Magyar weboldalon az emailcím és az egyedi azonosító segítségével a későbbiekben újra lekérhető a licenc-levél, a licenc-történet, illetve az aktuális (legfrissebb) program verziójú ideiglenes letöltési link a telepítéshez.
A program használatát, továbbértékesítését, egyéb felhasználói jogosultságait és kötelezettségeit a megvásárláskor érvényes AADS / AADS-Worldwide Ltd licencszerződés tartalmazza.

4. Viszonteladó kötelezettségei

A Viszonteladó vállalja, hogy az általa értékesített szoftverhez a terméktámogatást első kézből biztosítja a végfelhasználó számára. Ehhez a saját tudásán kívül elsődlegesen felhasználja a gyártó http://www.aads-worldwide.hk/support.html weboldalán található support anyagot, illetve kérheti a Disztribútor segítségét.

5. Fizetési módok, feltételek

Számlázás menete: Disztribútor a Viszonteladó felé a mindenkori online megrendelésben szereplő, viszonteladói engedményt tartalmazó összeget számlázza ki. Disztribútor a számla elektronikus (eredetivel mindenben egyező) másolatát emailben kapja meg, a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül.

Fizetési mód: megegyezés szerint, banki átutalással. A teljesítés a banki tranzakció beérkezése után történik, elektronikus módon (emailben).
A Disztribútor a számla eredeti (első) példányát postai úton juttatja el a Viszonteladó címére.

6. kártérítés

Disztribútor nem vállal semmiféle felelősséget a szoftverek rendeltetés- vagy nem rendeltetésszerű használatából adódó anyagi és nem anyagi jellegű károkért. A felek a kártérítéssel, egyéb vitás kérdésekkel kapcsolatban elsősorban peren kívüli megállapodásra törekednek, ezen kívül a PTK ide vonatkozó szabályai alapján rendezik.