Az XPUnlimited gyártója, az IPConsult Ltd eladta ezen fejlesztésének, termékének egészét az AADS-Worldwide Ltd-nek.
2012 év végétől új néven, kicsit változott színvilággal, de megegyező, illetve folyamatosan tovább fejlesztett technikai paraméterekkel forgalmazzuk a már jól ismert terméket. Ezen túl AADS-Enterprise (XPUnlimtied Enterprise) és AADS-Small Server (XPUnlimited Classic) lesz a két verzió megnevezése.
Természetesen sem a terméktámogatás, sem a fejlesztés nem állt meg, így a meglevő ügyfeleink számára az eddig megszokott módon elérhető a támogatás és az új verziókra frissítés lehetősége is. A meglevő XPU verziókat lehet változatlanul továbbra is használni, de frissítéskor konvertálni kell a régi licencet az új név/gyártó termékére.
Nagy lendülettel dolgozunk egy új weboldal és rendelési rendszer elkészítésén, illetve az új programok nyelvi honosításán (ami a változások miatt jelenleg még nem érhető el). Ameddig a verzióváltás lezajlik, pillanatnyilag a régi, megszokott módon rendelhető, illetve adminisztrálható a licenc.
Reméjük, hogy továbbra is az általunk forgalmazott XPUnlimited / AADS terminál megoldást választják! Amennyiben az átállással, vagy a licenccel kapcsolatban bármi kérdésük lenne, vagy segítségre van szükségük, bátran keressenek minket a szokásos elérhetőségeink bármelyikén.

AADS-Worldwide