AADS program licenc megrendelése

Köszönjük, hogy az AADS termékét választotta!

Amennyiben Ön viszonteladóként szeretné megrendelni a terméket, kérjük olvassa el a viszonteladói feltételeket és ha még nem tette, rendelés előtt végezze el a regisztrációt oldalunkon, illetve jelentkezzen be a megadott név/jelszó segítségével

A szoftverek CSAK online/letölthető módon vásárolhatóak meg, dobozos (egyéb csomagolt) formában nem.
Amennyiben megrendelése során az átutalásos fizetést választja, az adatok alapján kiállítjuk a számla elektronikus formátumú másolatát (pdf), amit emailben juttatunk el Önnek.
Ennek átutalásos kiegyenlitése után (általában 1 munkanapon belül) emailben küldjük a program letöltési lehetőségét és a licenc levél elektronikus bizonylatát.
A számla eredeti példányát emailben küldjük ki.
Egyéb esetben lehet készpénzzel is fizetni az irodánkban, személyesen, munkanapokon /munkaidőben H-P / 9-16 óráig.

Ha egyszerre 2 (kettő), vagy annál több terméket vásárol, akkor 10% mennyiségi kedvezményt kap! Egyéb kedvezényekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben irodánkban!

A továbbiakban szükség lesz az Ön, (vagy cég) személyes adataira.

Kérjük írja be a megvásárolni kívánt mennyiséget és nyomja meg a TOVÁBB gombot.
Amennyiben másik terméket szeretett volna választani, nyomja meg a VISSZA gombot.

MEGNEVEZÉS
ÁR nettó/bruttó)
 
DB

/ 27 Ft
 
     

Adatvédelmi nyilatkozat:

Az Ön által megadott személyes adatokat(név, cím, emailcím, telefonszám) az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően a VE-Matéria Kft és az AADS-Worldwide Ltd kezeli és tárolja. Az Ön beleegyezése nélkül semmiféle körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek (kivéve igazságszolgáltatás), nem használjuk fel marketing célokra.